Hotel Chaplin

Östergatan 108 • Landskrona

Centralt i Landskrona, i en elegant byggnad från 1870, finner man Hotel Chaplin. Hotellet ligger i ett lugnt område men med gångavstånd till shopping, restauranger och sevärdheter. Hotel Chaplin invigdes 1981 är familjeägt och kallas ”Landskronas charmigaste hotell”. Vart du än befinner dig i Landskrona har man alltid nära till Öresund. Här finns flera sorters seglingupplevelser så som Lyxsegling, Äventyrssegling och Prova-på-Segling – för kärleksparet, kompisgänget och familjen.

De 27 hotellrummen är indelade i enkelrum, dubbelrum samt minisvit. Rummen har antingen heltäckningsmatta eller trägolv, ljusa väggar medan textilierna är färgrika och mönstrade. Alla rum är utrustade med en bekväm Grand Lit säng för allra bästa sömn. Andra faciliteter är badrum med dusch, hårtork, kabel-TV, minibar, telefon, klockradio och fri wi-fi. På varje våning finner man en bastuavdelning.

Varje morgon dukas en härlig frukostbuffé fram i matsalen. Frukosten står framdukad måndag till fredag mellan 07.00 – 09.00 och helger 08.00 – 09.30. Önskar man äta vid andra tider kontaktas receptionen. Hotel Chaplin har även en lobbyservering där enklare varmrätter, smörgåsar, dryck, kaffe och kakor kan beställas. Man samarbetar även med flera restauranger i Landskrona, där hotellgäster får dinera till förmånliga priser. Gäster an slappna av i TV- & samlingsrummet. De som anländer med bil parkerar avgiftsfritt på parkeringsplats eller i garage mot en kostnad.

Tillgängliga rum på Hotel Chaplin

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotel Chaplins olika rumstyper

Lördag 28 September t.o.m Söndag 29 September - Pris inkluderar moms.

Enkelrum - Gratis avbokning
Detta rum har minibar, skrivbord och kabel-tv.
Familjerum - Gratis avbokning
Detta rum har minibar, skrivbord och kabel-tv.
Dubbelrum - Gratis avbokning
Detta rum har minibar, skrivbord och kabel-tv.
Minisvit - Gratis avbokning
Detta rymliga rum har en sitthörna med soffa.

Fler hotell i Landskrona