På Örenäs Slott erbjuds en rad olika aktiviteter och upplevelser – och här finns någonting som passar för de flesta.

Det var på 1940-talet som dörrarna till Örenäs Slott öppnades som kursgård och hotell. Det charmiga slottet ligger strax utanför Landskrona och är idag en av de största konferensanläggningarna i Skåne. Det är också populärt att använda slottet till olika typer av tillställningar, som exempelvis bröllop. Här finns dock mycket mer än konferensmöjligheter och festlokaler – bland annat erbjuder man flera olika upplevelsepaket för dig som är sugen på att besöka Landskrona. Eller kanske för dig som vill semestra lite i din egen stad?

Fiskeweekend

Är du intresserad av fiske och vill kombinera det med en härlig hotellupplevelse? På Örenäs Slott erbjuds i mitten av maj en möjlighet att boka en fiskeweekend. I paketet ingår bland annat hotellfrukost, lunch och trerätters middag. Du får även en fisketur som avgår från Ålabodarnas hamn och tillåter dig att njuta av naturen på Öresund under tre timmar. På båten bjuds det även på fika.

Golfpaket

Från Örenäs Slott är det nära till flera populära golfbanor, och om du väljer att boka detta paket får du greenfee på en valfri bana i närheten som slottet har samarbete med. Förutom detta ingår logi, en trerätters middag och slottsfrukost i paketet.

Träningsweekend

Under året anordnas flera träningshelger på Örenäs Slott – ett tillfälle finns i april, ett i maj, ett i september och ett i november. Här har du chans att kombinera din hotellvistelse med träning med Taudien Training. Det finns flera olika träningspass att välja mellan för att det ska finnas någonting som passar för alla – vill du kanske testa yoga, dans eller box? I paketet ingår även, förutom logi och mat på slottet, föreläsningar där du får inspireras och lära dig mer.

Tänk på! Vissa av aktiviteterna kan påverkas av rådande restriktioner gällande covid-19.