Under de kommande månaderna fylls scenerna runt om i landet med underhållning. Så även i Landskrona – läs mer om vilka artister som står på scen här i vår och sommar.

Här har vi samlat en rad shower och föreställningar som genomförs i Landskrona under de kommande månaderna.

Henrik Widegren – 20 april

Den 20 april uppträder Henrik Widegren med sin föreställning “Bäst före” som handlar om åldrande och vad vi kan göra åt det. Här blandas prat, humor och sång under kvällen, och showen genomförs på Landskrona Teater.

Sylvia Vrethammar – 22 april

Med en karriär som har sträckt sig över mer än 50 år är Sylvia Vrethammar en artist utöver det vanliga. Under våren genomför hon en rad konserter i landet, och den 22 april har turen kommit till Landskrona Teater. Konserten drar igång klockan 19.30.

Kristofer Åström – 1 september

Kristofer Åström solodebuterade för mer än 20 år sedan och har under året släppt flera omtyckta album. Den 1 september kommer han till Landskrona Teater och bjuder på en gripande föreställning.

Anders Jansson – 1 oktober

Den populäre komikern Anders Jansson är ute på Sverigeturné med sin föreställning “Mina sinnens fulla bruk” – en kritikerrosad show som utlovar en bra kväll. Den 1 oktober uppträder Anders Jansson på Landskrona Teater.