Äntligen har alla restriktioner släppt och scenerna runt om i landet börjar fyllas med underhållning igen. Så även i Landskrona – läs mer om vilka artister som står på scen här i sommar.

Efter ett par år av restriktioner längtar nog många efter att få njuta av liveunderhållning igen. Här har vi samlat en rad shower och konserter som genomförs i Landskrona under sommarmånaderna.

David Batra och Robin Paulsson – 7 juli

Den 7 juli bjuds det på humorfest på Rådhustorget i Landskrona när både David Batra och Robin Paulsson kör standup-show. David Batra är känd både för att ha deltagit i en rad olika omtyckta tv-program och för att ha skrivit flera böcker. Robin Paulsson är förmodligen mest igenkänd från sin populära talkshow ‘Robins’. Showen med komikerduon drar igång klockan 19.00.

Medina – 7 juli

I början av juli kommer succéduon Medina till citystranden Lagunen och uppträder. Gruppen slog igenom redan år 2012 med sin singel ‘Där palmerna bor’ och kom 2021 på tredje plats i Melodifestivalen. Konserten är gratis för alla besökare.

Linnea Henriksson – 15 juli

Det var genom sin medverkan i Idol 2010 som sångerskan Linnea Henriksson slog igenom. Sedan dess har hon bland annat hunnit med att göra flera omtyckta soloalbum, deltagit i ‘Så mycket bättre’ och jobbat som programledare. Den 15 juli uppträder hon på Rådhustorget klockan 19.00.

Timo Räisänen – 29 juli

Timo Räisänen gjorde sin solodebut för 18 år sedan, och är numera en folkkär artist. I slutet av juli uppträder han på Rådhustorget i Landskrona och bjuder på låtar från hela sin karriär.

Louise Hoffsten – 13 augusti

Är du sugen på en kväll i bluesmusikens tecken? Den 13 augusti är det möjligt, när Louise Hoffsten uppträder i Landskrona Slottspark. Den välkända sångerskan har bland annat nyligen släppt ett nytt album vid namn ‘Crossing the Border’. Klockan 20.00 drar hennes konsert i slottsparken igång.