Är du ute efter tips på aktiviteter för stora och små barn? Kolla in vår sammanställning över roliga aktiviteter för hela familjen.

Ibland kan det vara svårt att veta vad man ska hitta på med familjen en ledig dag. Här har vi samlat en rad olika tips på familjevänliga aktiviteter som Landskrona har att bjuda på – oavsett vad det är för väder.

Har du små barn med gott om spring i benen? Passa då på att besöka någon av stadens lekplatser! Det finns exempelvis en lekplats på Citadellet. Här är det medeltidstema, och i anslutning till lekplatsen finns även ett café – perfekt när energidepåerna behöver fyllas på efter mycket bus och spring

Om ni istället är intresserade av att hitta på någonting inomhus är Karlslundsbadet en bra idé. Hit kan du ta med dig hela familjen, det finns både barnbassäng, ett äventyrsbad, klättervägg och vattenrutschkanor. Eller varför inte slappna av en stund i bubbelpoolen eller bastun? När det blir lite varmare framåt sommaren finns det även en utebassäng att svalka sig i.

För er som hellre väljer is än vatten finns också möjlighet att besöka Landskrona Ishall för att åka skridskor. Här kan man åka under allmänhetens tid, och det kostar ingenting. En perfekt aktivitet som brukar uppskattas av både stora och små barn.

När vårsolen börjar visa sig kan det kanske passa bra med en utomhusaktivitet – som exempelvis ett besök på Landskrona Citadell DiscGolfPark. Ta en tur hit med vänner eller familj och utmana varandra på banan som består av nio hål.

Om du har lite äldre barn i familjen rekommenderar vi även ett besök på höghöjdsbanan Treewalker. Här finns sju olika banor att välja mellan, och du stöter på allt från hängbroar till ziplines och balansstockar. Alla som deltar i denna aktivitet bör vara minst 130 centimeter långa.