Hamnhotellet Kronan

Lilla Strandgatan 11 • Landskrona

Alldeles vid Landskronas historiska hamn ligger en praktfull byggnad från förra sekelskiftet. Här huserar Hamnhotellet Kronan – ett personligt hotell med en fantastisk utsikt över Öresund. Intill finner man färjeläget som för dig till Öresunds pärla Ven. Ven ligger 4,5 km utanför Landskrona och är en ö som befolkas av cirka 350 personer. Här kan man cykla och utforska den vackra branta kusten Backafall.

Det finns 17 rum på Hamnhotellet Kronan med totalt 31 bäddar. Rummen är mycket hemtrevliga och har kvar kakelugnar och stuckaturer från sekelskiftet samtidigt som man inrett mer modernt. Du finner här trägolv, ljusa väggar och möblemang i en stilren nordisk design. Fönstren är stora och skapar en känsla av rymd, de flesta rum har utsikt över Öresund mot Köpenhamn. Några av rummen har även en balkong. Standardfaciliteter är badrum med dusch, kabel-TV, fri wi-fi och hårtork. Du väljer mellan att spendera din vistelse i enkelrum eller dubbelrum.

På bottenvåningen hittar man ett samlingsrum med TV, dart och bastuavdelning. Här kan du se ditt favoritprogram, utmana vännerna på en match eller bara koppla bort vardagen. Frukostmatsalen är inredd i härligt uppiggande gul färg. Här serveras varje dag en generös frukostbuffé – för en riktigt bra start på dagen. Under receptionens öppettider kan man beställa drycker, smörgåsar och enklare rätter. Det finns tillgång till gratis kaffe och te dygnet runt. Anländer man med bil finns det både kostnadsfria och kostnadsbelagda parkeringar i närheten av hotellet.

Tillgängliga rum på Hamnhotellet Kronan

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hamnhotellet Kronans olika rumstyper

Måndag 28 November t.o.m Tisdag 29 November - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Landskrona