Mayfair Hotel Tunneln

Adelgatan 4 • Malmö
Detta historiska hotell erbjuder gratis WiFi och en populär frukostbuffé och ligger bara 150 meter från Malmös centralstation och Stortorget. I rummen finns te- och kaffekokare och en platt-TV med gratis filmer.

Mayfair Hotel Tunneln - Sweden Hotels ligger i en byggnad från 1300-talet, som förr användes av svenska kungligheter. Vissa av rummen har kvar de ursprungliga exponerade träbjälkarna i taket.

Restaurangen SOT ligger i det medeltida källarvalvet och specialiserar sig på biffar och tapas. Lobbyns bistro Snapphane tillagar regionala rätter på färska, lokala råvaror.

Shoppinggatan Södergatan ligger bara 3 minuters promenad bort. Mayfair Hotel Tunnelns vänliga personal står gärna till tjänst med turistinformation och tips om vilka sevärdheter du kan besöka.

Tillgängliga rum på Mayfair Hotel Tunneln

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Mayfair Hotel Tunnelns olika rumstyper

Onsdag 24 Juli t.o.m Torsdag 25 Juli - Pris inkluderar moms.

Fyrbäddsrum - Gratis avbokning
Detta rymliga och klassiskt inredda rum har en sittgrupp med bäddsoffa. Här finns även minibar, platt-tv och kaffe- och tekokare. Observera att den ena sängen är en extrasäng.
Enkelrum - Gratis avbokning
Detta klassiskt inredda rum har minibar, skrivbord och kaffe- och tekokare. Rummet har platt-tv.
Trebäddsrum - Gratis avbokning
Detta rymliga och klassiskt inredda rum har en sittgrupp med bäddsoffa. Här finns även minibar, platt-tv och kaffe- och tekokare.
Litet dubbelrum (140 cm bred säng) - Gratis avbokning
Detta klassiskt inredda och extra rymliga rum har en större säng. Här finns även minibar, skrivbord och kaffe- och tekokare. Detta rum har platt-tv.
Minisvit - Gratis avbokning
Detta charmiga rum har platt-tv, kaffe- och tekokare samt bevarade takbjälkar. I badrummet finns dusch och ett rymligt hörnbadkar.
Dubbelrum Deluxe - Gratis avbokning
Detta klassiskt inredda rum har justerbar säng, minibar, kaffe- och tekokare samt eget badrum med golvvärme. Rummet har platt-tv. Vissa rum har bevarade takbjälkar från 1800-talet.
Litet dubbelrum (140 cm bred säng) - för 1 person - Gratis avbokning
Detta klassiskt inredda och extra rymliga rum har en större säng. Här finns även minibar, skrivbord och kaffe- och tekokare. Detta rum har platt-tv.
Dubbelrum Standard - Gratis avbokning
Detta klassiskt inredda och extra rymliga rum har minibar, skrivbord, platt-tv och kaffe- och tekokare.

Fler hotell i Malmö