Hotel Öresund

Selma Lagerlöfs Väg 4 • Landskrona

Hotel Öresund ligger beläget i hjärtat av Landskrona med närhet till allt vad staden har att erbjuda. Hotellet är privatägt och finnes i en ståtlig byggnad från 1700-talet. Här bor man nära havet och det vackra Citadellområdet. Citadellet och Landskrona Slott är en av Nordens bäst bevarade 1500-tals fästningar, här kan du gå på guidad tur, avnjuta en äkta medeltidsmiddag samt deltaga i en massa roliga aktiviteter så som ”Bland vålnader och gastar”, ”Fången på slottet” och ”Deckargåtan”.

Hotel Öresund har totalt 132 rum varav 3 är sviter. Rummen är stilrent inredda i nordisk design. Du finner trägolv, ljusa väggar samt varma, jordnära textiler. Faciliteter som finns är badrum med dusch, hårtork, telefon, TV och fri wi-fi. Välj mellan att spendera din vistelse i enkel, dubbel, familjerum eller svit. Hotellet erbjuder ett brett utbud av weekendpaket där övernattning i dubbelrum, frukostbuffé och en 3-rättersmiddag på någon av hotellets restauranger ingår.

Restaurang Carolina är en ljus, luftig och modern restaurang där man serverar dagens rätt mellan 11.30 – 14.00 varje vardag. Man har en bistroservering övriga tider. Restaurang Nils Holgersson hittar man i källaren under vackra tegelklädda valv. Här dinerar du i en rustik, mysig miljö med en otroligt charmig atmosfär. Alla gäster till hotellet har fri tillgång till Fysiken Sport & Motionscenter – en mycket modern träningsanläggning med ett brett utbud av träningsformer. Gäster som anländer med bil kan parkera på gården: parkeringstillstånd hämtar man i receptionen.

Tillgängliga rum på Hotel Öresund

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotel Öresunds olika rumstyper

Tisdag 3 Oktober t.o.m Onsdag 4 Oktober - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Landskrona