• Evenemang idag
Fredag
27
April 2018
Landskrona Teater Landskrona

Sång till Välfärden

Sång till välfärden är ett körverk om möjligheterna att leva bra i Sverige, eller åtminstone helt ok.
Föreställningen, som genomförs med lokala körer, är ett medley i svensk folkhemston med dokumentära berättelser från då och nu, krispig video från centralorter längs med Höga kusten, någon citerar kanske Palme, någon annan leder en nationalromantisk allsång, kanske en ouvertyr över vård, skola omsorg. En hymn i dagiskön. Allsång i ABC-förorter. Ett solo i Sápmi.
Sång till välfärden är vår jakt efter det goda livet i Sverige. Vi frågar oss: Vem byggde egentligen landet? Ska alla med? Varför stannar inte tågen där människor bor längre? Hur långt kan det rimligtvis vara till närmsta närakut? Och vart tog egentligen posten vägen?
De lokala körerna i föreställningen på Landskrona Teater är Häljarps kyrkokör, under ledning av David Westerholm, och Rönnebergakören under ledning av Lars Ahlinder

Boka på Tickster
I siffror

37 st

har besökt evenemanget på Landskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Landskrona Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sång till Välfärden, Landskrona Teater

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juli