Onsdag
25
April 2018
Erikstorps Kungsgård Landskrona

Unika Viner

Lucien Le Moine är en liten Bourgognenégociant som ligger i Beaune och som ingår i en begränsad skara som brukar kallas "lyxnégocianter". Det rör sig om producenter/vinhus som köper in sina druvor, men som siktar på att enbart göra riktigt högklassiga viner. Det betyder att mängderna är väldigt små.

Sedan år 1999 köper det lilla exklusiva négocianthuset in viner från premiere crus och grand crus i Côte d’Or, Bourgogne - vilka producenter man handlar med är en välbevarad hemlighet. Mannen bakom varumärket heter Mounir Saouma, till sin hjälp har han partnern Rotem Brakin.

Vinerna från Lucien Le Moine beskrivs som enastående och klassiska med mycket seriös kvalitet. Huset anses representera en helt ny typ av négociant med sina hantverksmässiga och småskaliga metoder som resulterar i fantastiska viner. Produktionen har, inte helt oväntat, väckt ett enormt intresse bland världens främsta vinexperter, vinskribenter och, framförallt, vinälskare.
Pris 1.695kr & endast 12 platser

I siffror

23 st

har besökt evenemanget på Landskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Erikstorps Kungsgård). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Unika Viner, Erikstorps Kungsgård

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars