• Evenemang idag
14-22
Apr 2018
Landskrona konsthall Landskrona

Fotoutställning: Landskronit

Fotoutställningen ”Landskronit" är en utställning arrangerad av Fotosällskapet Urinvånarna på Landskrona Konsthall i samarbete med Landskrona Konsthall där proffs och amatörer blandas.
Huvuddelen av utställarna bor eller har anknytning till Landskrona på något sätt och erbjuder olika stilar med allt från wetplate, konstellationer, känslor och berättelser genom bild. Årets tema berör kärlek och tyds och tolkas olika och på valfritt sätt av våra fotografer.
Första Landskronit var 2016 och blev en stor succé, som lockade besökare från när och fjärran. Landskronit med sina olika fotografer erbjuder en stor blandning av olika fotokonster och kan därför erbjuda något för alla.

Vi är väldigt stolta över att få visa vad vi Landskroniter och andra medverkande kan erbjuda inom foto & fotokonst, och detta på första parkett i Landskrona Konsthall.
Vi kör igång version 2018 av Landskronit med vernissage den 14 april och håller sedan öppet till den 22 april. Konsthallens vanliga öppettider gäller under veckodagarna, lördag öppet till 21.00 och söndag 20.00. Måndagar stängt.

Utställare:

Marie Rosenqvist
Lina Örtman
Jenny Hansson
Felicia Püschl
Annika Liljengren
Caysa Molin
Cornelia Opitz-Reinholdz
Eva Claesson
Ann Gomér
Örjan Kristenson
Thor-Björn Johansson
Hans Jonsson
Håkan Karlsson
Anders Cöster
Jens Jentin Lindberg
Måns Back Nilsson
Lars Tex Johnsson

Foto: Anders Cöster

I siffror

200 st

har besökt evenemanget på Landskrona.com
Boenden närmast Landskrona konsthall natten mellan 18 och 19 Juni.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Landskrona konsthall). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Fotoutställning: Landskronit, Landskrona konsthall

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juli