Lördag
28
Juli 2018
Landskrona

Luftgitarr-SM

Har DU det som krävs för att stå på scen under SM-FINALEN 2018?

För många är det en ouppnåelig dröm men nu kan den drömmen bli sann, så skruva upp din förstärkare till 11 och häng på dig din luftgitarr!


SM i Luftgitarr, som arrangeras av Fantastiska Nöjen AB, har deltävlingar över hela Sverige och på varje deltävling plockar vi fram en vinnare som går vidare till semifinalen i Stockholm. Därifrån väljs tio vinnare ut som gör upp om slutsegern i den stora SM-finalen i Stockholm vintern 2018!

SM i Luftgitarr har anordnats sedan 1982 och bland vinnare och celebriteter som har deltagit genom åren märks Kalle Moraeus, Svullo och Martin Björk för att nämna några.

Saknas det en deltävling på Din ort? Tipsa Fantastiska Nöjen på info@luftgitarr.se så gör de vad de kan för att fixa en deltävling just för dig!

I siffror

324 st

har besökt evenemanget på Landskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Landskrona). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Luftgitarr-SM, Landskrona

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November