• Evenemang idag
Torsdag
15
Mars 2018
Landskrona Teater Landskrona

Oslipat

Messiah Hallberg har de senaste åren seglat upp som svensk standups wonderboy med en säker scenstil och leverans av närmast amerikanska mått. Det är tight som en inrikeskabin och rör sig från högt till lågt med en vänlig självsäkerhet! Just nu aktuell med soloshowen "Den missförstådde profeten" som kan streamas från Cmore.

Melody Farshin är stockholmskomikern som i nästan tio år roat publiken med sin träffsäkra humor. Melody har setts på RAW Comedy och är dessutom krönikör i flera tidningar. Med sin säkra scenpersonlighet och coolhet får hon varje rum att skratta.

Anders "Andan" Dahl är en Malmökomiker som de senaste åren imponerat stort på klubbarna i hemstaden. Nu är det dags för Landskrona att möta denna charmige man.

Kvällens konferencier är Fritte Fritzson.
Dörrarna öppnas kl. 19
Biljetter: 150 kr, under 26 år 100 kr

I siffror

19 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

132 st

har besökt evenemanget på Landskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Landskrona Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Oslipat, Landskrona Teater

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj