• Evenemang idag
Fredag
24
November 2017
Landskrona stadsbibliotek Landskrona

Litterärt Gästabud

24 november, klockan 19.00 äger det Litterära gästabudet med Eva F Dahlgren och Olle Lönnaeus rum. Välkomna till en mysig fredagkväll med intressanta författare, mat och dryck på Landskrona stadsbibliotek!

Eva F Dahlgren känner många läsare i Landskrona igen från Fallna kvinnor, om tvångsarbetsanstalten i Landskrona. Kanske såg ni även Öresundsteaterns uppsättning av hennes pjäs Bara en berglärka som också handlade om tvångsarbetsanstalten. Nu är Eva F Dahlgren aktuell med Vad hände med barnen? som avslutar hennes trilogi om människors värde under 1900-talets första del, med Farfar var rasbiolog och Fallna kvinnor som del ett och två.

Olle Lönnaeus känns säkert igen om du är en flitig läsare av Sydsvenska Dagbladet där han är journalist, en mycket bra sådan eftersom han har vunnit Guldspaden för grävande journalistik tre gånger. Olle Lönnaeus är också deckarförfattare och skriver om Malmöpoliserna Jonny Lilja och Eva Ström. Nu är han aktuell med den andra och fristående delen Marias tårar.

Biljettpriset är 200 kr vilket inkluderar mat och dryck. Biljetter finns att köpa på Landskrona stadsbibliotek fram till fredag 17 november.

Läs mer på: bibliotekfh.se.

I siffror

70 st

har besökt evenemanget på Landskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Landskrona stadsbibliotek). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Litterärt Gästabud, Landskrona stadsbibliotek

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari