• Evenemang idag
Fredag
30
Oktober 2015
Landskrona Teater Landskrona

Soirée Fantastique

En magishow av och med Trollkarlarna Malin Nilsson och Charlie Caper.”Soirées Fantastiques” var titeln på Robert-Houdins epokgörande magishow i Paris 1845.
Hundrasjuttio år senare ger vi vår variant på en fantastisk föreställning med magi i världsklass.
På den mysteriedoftande scenen, i skenet av tindrande ögon, möts ni av fingerfärdiga magiker, sägenomsusade klassiker och nya sensationer!

Malin Nilsson är en magiker med passion för att skapa unika maginummer och shower. Hon är känd för sin varietéinspirerade stil och prestigelösa interaktion med publiken. Malin är ett ständigt återkommande gästspel på The Magic Castle i Hollywood, en av världens mest prestigefyllda scener för magi.

Charlie Caper blev ett namn med svenska folket då han vann svenska ”Talang” 2009. Vi har bland annat sett honom i tv programmet ”Helt Magiskt” på SVT. Charlie Caper har uppträtt i 35 länder och rest fyra gånger runt jorden med sin show! Han har blivit utnämnd till världens främsta Street Magic Act vid The World Championship of Street Magic, i St. Wendel/Tyskland, ett par år i rad.

Längd: 2 h 20 min (inkl paus)

Biljetter: 220 kr. Scenpass 180 kr. Studerande 150 kr. Köps via tickster.com samt på turistbyrån, museet eller teatern en timme innan föreställning.

********************************************************************
OBS! Föreställningen Soirée Fantastique visas även som familjeföreställning den 31/10 kl. 14.00 och varar då i 1 h.
https://www.facebook.com/events/1470742449900621/

Mer nöjen på Landskrona Teater
Lördag 16 December 2017
I siffror

243 st

har besökt evenemanget på Landskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Landskrona Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Soirée Fantastique, Landskrona Teater

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December