• Evenemang idag
Lördag
23
September 2017
Landskrona museum Landskrona

Klädbytardag

Klädbytardag på Landskrona museum, i samarbete med ABF

Trött på dina gamla kläder? Dags för ny höstgarderob? Passa på att rensa ut sådant du inte längre vill ha och få med dig nya plagg hem - utan att behöva tömma plånboken! Genom att byta kläder med varandra förlänger vi livet på kläderna och bidrar till en bättre miljö.


Lämna in de kläder du vill byta, max 15 plagg per person. Du får en biljett som ger dig rätt att ta hem lika många plagg som du lämnar in. Vi tar emot barn- herr- och damkläder samt skor och accessoarer. Gärna höst och vinterkläder! Allt ska såklart vara helt och rent när det lämnas in. Kläder som blir över när bytet är klart lämnas till välgörenhet.

Inlämning av kläder sker i museets filmsal kl. 13.00–13.30. Bytet sker kl. 14.00-14.45.

I pausen, kl. 13.30-14.00, finns det möjlighet att sitta ner i café Nell Walden och njuta av musikunderhållning av Nicke Fredriksson.
På museet kan du se bland annat den tillfälliga utställningen TIME/LIGHT/LOVE – Swedish Photographic Portraits 1840-2017.

Arrangemanget är kostnadsfritt och öppet för alla.

I siffror

69 st

har besökt evenemanget på Landskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Landskrona museum). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Klädbytardag, Landskrona museum

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December