• Evenemang idag
Torsdag
21
September 2017
Landskrona Teater Landskrona

Oslipat: Elinor Svensson

Elinor Svensson bemästrar den svåra konsten att blanda in en gnutta sårbarhet i råa och skamlösa skämt. Det är personligt och gränsöverskridande. Alltid med ett imponerande sinne för humor. Elinor hör man också i Tankesmedjan i P3.

Ola Aurell är något så unikt som en genuint rolig vissångare. Texterna är ständigt briljant överraskande. Och Olas framförande är fullt av en perfekt inlevelse som alltid gifter sig med hans något timida framtoning.

Johannes Finnlaugsson, ofta ansedd som landets bästa skämtskrivare kommer också till oss den här kvällen. Johannes har en energi och leverans som håller väldigt hög klass. Också aktuell i SVT:s nyinspelning av Släng dig i Brunnen.
Kvällens rookiekomiker är Damian Alin.
Konferencier: Marcus Johansson

Dörrarna öppnas kl. 19.
Biljetter: 150 kr, studerande 100 kr.

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Landskrona Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget.  Oslipat: Elinor Svensson, Landskrona Teater

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November