• Evenemang idag
Torsdag
19
Oktober 2017
Landskrona Teater Landskrona

Oslipat: Soran Ismail

Soran Ismail är komikern som skapar standup på ett till synes nonchalant sätt. Hans tonläge är aldrig upphetsat, men det han säger är vasst, skruvat och väldigt kul. Det senaste året har han tillsammans med Magnus Betnér sålt ut varenda konserthus med "En skam 2", och är just nu aktuell med boken Absolut svensk.

Emma Hansson Löfgren är en Malmökomiker som bland annat kunnat ses som ena halvan i duon Haggan och Ludret på Robins. Emma har en humor med nerv, och framförandet är alltid väldigt uttrycksfullt.

Erik Börén jobbar på dagis och är societetslejon. Som komiker har han alltid verkat inom den självbiografiska genren och generöst bjussat på sina tillkortakommanden och förtret.

Kvällens rookiekomiker är Hannes Pettersson.
Konferencier: Fritte Fritzson

Dörrarna öppnas kl. 19.
Biljetter: 150 kr, studerande 100 kr.

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Landskrona Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Oslipat: Soran Ismail, Landskrona Teater

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari