• Evenemang idag
Onsdag
9
Augusti 2017
Erikstorps Kungsgård Landskrona

Pude & Nissler

Dags för en Reunion för Två Fågelhuen, Birdheads, Martin & Pude eller Pude & Nissler, vilket ni vill!

Erikstorps Kungsgård, onsdagen den 9 augusti. Sätt ett kryss i kalendern för det blir fest i Torpets park kvällen lång. Härlig uppslutning ifjor när jag lirade, det var fantastiskt kul. Nu kör vi igen! Hoppas på kärt återseende med nya och gamla vänner, kanske ett och annat gästinslag från scen(nån som e sugen?).

Kvällen till ära kommer det serveras en grillbuffé och litta go dricka till det. Dessa platser kan ni redan nu boka direkt på www.erikstorpskungsgard.se

För er som inte vill boka mat går det utmärkt att ta med en filt och sätta er i gräset. Det finns också många platser på träbänkarna i trädgården. Dessa är inte bokningsbara utan här gäller först till kvarn. Det kommer finnas något enklare att äta för er, så klart även öl och annan dricka men här gäller själv servering. Bara gå till baren så löser det sig. Inget medhavt men ni är välkomna till trädgården även om ni inte vill köpa något.

Bjud gärna in era vänner till evenemanget och dela gärna.

HA EN HÄRLIG SOMMAR & VARMT VÄLKOMNA TILL SOMMAREN SPELNING!

I siffror

70 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

57 st

har besökt evenemanget på Landskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Erikstorps Kungsgård). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Pude & Nissler, Erikstorps Kungsgård

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November