• Evenemang idag
Fredag
28
Juli 2017
Landskrona konsthall Landskrona

Jay Smith

Scen: Garden

Idolvinnaren och rockräven Jay Smith kommer till Karnevalen tillsammans med Jazz- och Melloveteranen Maja Gullstrand. Med sig på scen har de bandet Karavan som började med blues och nu berättar sina egna historier till rytmen av americana.


Få kan ha missat Jay Smiths framfart på den svenska musikscenen med över hundratalet avverkade framträdanden bara de senaste 24 månaderna från norr till söder. Platinabelönad, med över 60 miljoner streams på Spotify, runt miljonen visningar på Youtube och nu med ytterligare en guldskiva för singeln GOD DAMN YOU i bagaget, som recenserats av skribenter och kritiker som en av de mest genuina, nakna och ärliga låtar Jay skrivit, gästar nu Landskronakarnevlen. I sommar väntar mer studioarbete info kommande projekt så missa inte chansen att höra honom LIVE!

I siffror

73 st

har besökt evenemanget på Landskrona.com
Boenden närmast Landskrona konsthall natten mellan 24 och 25 November.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Landskrona konsthall). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Jay Smith, Landskrona konsthall

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November