• Evenemang idag
Onsdag
24
Maj 2017
Harrys Landskrona Landskrona

Företagspunk: Ari Koponen

Den 24 maj 18:30 är det återigen dags för företagspunk på Harrys i Landskrona. Den här gången blir det årets herrfrisör Ari Koponen som gästar.
På företagspunk bjuder reklambyrån Moob in föreläsare som berättar om sina unika karriärsresor. Kvällen går ut på att mötas upp under lediga villkor, kanske med en god öl i handen, och lyssna på hur vår utvalda föreläsare gjort karriär på ett ovanligt eller till och med okonventionellt vis. -“Går det att motsätta sig etablissemanget när man samtidigt medverkar i det.”
Om du vill ha plats att sitta och käka är det en god idé att kontakta Harrys Landskrona för att boka bordsplats, glöm då inte att tala om att det är till just Företagspunk du vill ha bord.

Ari Koponen är session stylisten som vann årets herr-frisör 2017 genom att visa sitt hantverk med den perfekta sidbenan. Årets frisör är branschens mest prestigefyllda utmärkelse och ett enormt erkände på Aris kunskaper och karriär.
Ari är ett typexempel på hur det genom hårt arbete och extrem dedikation går att ta sig runt i hela världen. Uppväxt i Piteå var Aris ursprungliga plan att utbilda sig till cirkusartist. När han missade antagningstiden valde han att istället söka in till frisörutbildning. Ett val som tagit honom på en intensiv karriär både här i Sverige och internationellt med uppdrag för bland annat Vogue, Fashion TV, Joico, Schwarzkopf Professional, Stockholm Modecenter.
Idag arbetar Ari som konsult åt både salonger och kreativa team och håller internationella utbildningar inom klippning och styling.
Den hängivenhet som genomsyrar hela Aris karriär visar sig även i övriga delar av livet. Genom hans dedikation till en vegansk livsstil, en internationell mästartitel i kampsport och en hel rad andra galna äventyr.

I siffror

22 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

154 st

har besökt evenemanget på Landskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Harrys Landskrona). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Företagspunk: Ari Koponen, Harrys Landskrona

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November