• Evenemang idag
Lördag
8
Juli 2017
Landskrona citadell Landskrona

Rock På Slottet

Nu är det dags för Premiär för Rock på Slotttet! Vår ambition är att Rock på Slottet ska bli ett årligt återkommande evenemang med den bästa Rocken, den läckraste Maten och de godaste Dryckerna i fokus. Allt samlat i en fantastisk slottsmiljö! Vi drar igång årets event lördagen den 8/7 med en stark line-up. Det blir rockröjigt från början till slut med fyra coola akter på scen! Naturligtvis vankas det grillat och svala drycker inne på området. Så väl mött på Citadellet. Let's rock!

Kolla även in vår FB-sida och tryck på gilla-knappen! https://www.facebook.com/rockpaslottet/

Pris:
195:- på förköp
245:- i entrén

Förköp: ticnet.se (ev. överblivna biljetter finns i entrén på speldagen)

På scen:
VA ROCKS:
“Kvällens avslutare är inga mindre än SRF-meriterade rock-trion Ida, Frida och Klara, som består av hårdrock, kämpaglöd och ett decenniums vänskap, allt sedan barnsben.
Med influenser från AC/DC, Danko Jones och the Runaways levererar tjejerna rock
med en punkig attityd. Ett äkta liveband som alltid levererar rock’n roll när den är som allra hetast.”

Haunted by Destiny:
“Ett väldigt spännande nytt band som redan lyckats vinna Svensktoppen Nästa och spelat på stora festivaler, såsom Skogsröjet.
Sångerskan Evelinas röst tillsammans med den tunga melodiska musiken kommer att ge en perfekt stämning, passande till en rockig slottsmiljö.”

My Opinion:
“Ungt band som kvalificerade sig till Emergenza-final 2016 på KB i Malmö. Kör en skön blandning av covers och eget material. De är ett fräscht, nytänkande inslag på Skånescenerna.”

Vintage Virgins:
“Unga musikaliska dinosaurier med sina 10 år inom pop och rock. De musikaliska rötterna finns i rock- och popmusikens gyllene period 1950- till 1970-talet. Efter en vända i Svensson-livet är de nu tillbaka för att sprida glada rock'n roll-toner.”

I siffror

107 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

428 st

har besökt evenemanget på Landskrona.com
Boenden närmast Landskrona citadell natten mellan 24 och 25 November.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Landskrona citadell). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Rock På Slottet, Landskrona citadell

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November