• Evenemang idag
Måndag
27
Mars 2017
Landskrona museum Landskrona

Fotografering: Trädgårdslandet

Trädgårdslandet är en permanent lekutställning för barn 0-5 år och deras familjer. Utställningen är producerad av Landskrona museum tillsammans med scenograf Annika Thore och Form och Funktion. I Trädgårdslandet kan du klättra i komposten, krypa i kaninernas labyrint, plocka morötter eller sjunga en sång med snigeln. Vila under stjärnorna i nattens koja, klappa igelkotten och snurra med skatorna vid spegelsjön. Ta på trädgårdskläder och lek tillsammans.

Vår omtyckta utställning är redan 2 år fyllda och vi behöver nya bilder på Trädgårdslandet som kan användas och publiceras på Landskrona museums hemsida samt Facebook. Därför söker vi föräldrar med barn 0-5 år som vill ställa upp och leka i Trädgårdslandets värld under fotograferingen. Efteråt bjuds det på en enkel fika i museets café. Om ni själv vill ta del av bilderna skickas de till din mail efter fotograferingen.

Önskar du och ditt barn att medverka krävs det en underskrift om samtycke till publicering av foto ifrån båda vårdnadshavarna Anmälan skickas till museets pedagog simone.magaard@landskrona.se senast torsdagen den 23/3.
Varmt välkomna!

Mer nöjen på Landskrona museum
Fredag 24 November 2017
I siffror

129 st

har besökt evenemanget på Landskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Landskrona museum). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Fotografering: Trädgårdslandet, Landskrona museum

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November