• Evenemang idag
Onsdag
29
Mars 2017
Harrys Landskrona Landskrona

Företagspunk

Den 29:e mars är det Hans Jonsson som föreläser för oss.
Hans Jonsson har arbetat som fotograf sedan början på 80-talet. Bilder och berättande är hans passion och yrke. Hans började som fotograf på Sydsvenskan i Malmö men nu arbetar han för både reklambyråer, tidskrifter och olika typer av företag och framförallt med ”våtplåtsfotografi”.


- Numera tillhör mitt hjärta en mycket speciell typ av fotografi som är över 150 år gammal, Wet Plate Collodium eller Våtplåtsfotografi. Jag bara älskar den här tekniken som är både enkel och mycket avancerad samtidigt. Jag har gått från det digitala tillbaka till hantverket, bytt det snabba mot det långsamma.

Andra projekt som Hans gjort är utställningen och boken Sista dansen med Monica när han reste med på Monica Zetterlunds sista turné. Han har också följt teatergrupper, Landshövdingen i Örebro län m.m vilket resulterat i olika utställningar och böcker.
Hans bilder har visats på bland annat Malmö Konsthall, Kulturen i Lund, Örebro Länsmuseum, Landskrona konsthall och ett antal andra platser i Sverige. Hans Jonsson finns även representerad på Nationalmuseum, Svenska Statens Porträttsamling.

I siffror

25 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

156 st

har besökt evenemanget på Landskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Harrys Landskrona). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Företagspunk, Harrys Landskrona

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November