• Evenemang idag
Fredag
17
Mars 2017
Landskrona stadsbibliotek Landskrona

Dylan-Afton

I ett visprogram till akustiskt gitarr och munspel får vi möta Bob Dylan och hans musik. Vi får i programmet veta varför Dylan blev en av de mest inflytelserika sångtextförfattarna i vår tid och varför hans lyrik är så nyskapande och i ständig utveckling.

Lars Fernebring (Ferne) och Thomas Wiehe har tillsammans gjort CD:n Inte ens ett farväl – Bob Dylan på svenska, som gavs ut år 2003, och som fick stor uppmärksamhet och fina recensioner i pressen.

Ferne och Thomas har en artist- och skivkarriär sedan början på 1970-talet och har sammanlagt gett ut närmare tjugo LP- och CD-skivor. Många minns Ferne från humoristiska gruppen Risken Finns och Thomas har framträtt solistiskt och i samarbete med många artister.

60 biljetter delas ut gratis på stadsbiblioteket from lördag 11/3. Först till kvarn.

Arr: ABF och biblioteket

I siffror

21 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

125 st

har besökt evenemanget på Landskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Landskrona stadsbibliotek). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Dylan-Afton, Landskrona stadsbibliotek

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November