• Evenemang idag
Onsdag
8
Mars 2017
Albins folkhögskola Landskrona

Kvinna I Landskrona

Dags för Kvinna i Landskrona 2017!
8 mars är det Internationella Kvinnodagen - och det blir en internationell afton med inspiration från Centralasien till mångfald i Landskrona. Under kvällen kommer elever från Albins Skrivarlinje att

läsa sina texter, vi erbjuder enkel vegetarisk mat till självkostnadspris & det finns material på plats för att sticka din egen pussyhat!

16:30
Dörrarna öppnas! Välkommen in i värmen.
17:00
Lotta Thosteman välkomnar
17:05
Linn Alenius, Winnet Skåne, presenterar Mångfaldskartan med fokus på Landskrona samt visar hur mångfald ger ökad konkurrenskraft, innovationsförmåga och lönsamhet för regioner med blandad befolkningsstruktur.
17:40
Johanna Ivarsson, F!, pratar om normkreativitet och hur vi bäst hjälper våra barn att nå sin fulla potential. Praktiska tips om hur vi alla kan hantera diskriminering och jämlikhet i skolan, på förskolan och hemma.
18:15
Isabelle Persson, Sida Alumni, berättar om hur det var att arbeta i Kirgizistan samt varför är det viktigt att kämpa för mänskliga rättigheter utanför vårt eget land.
ca 19:00 Avslutning

Varmt välkommen!

I siffror

31 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

143 st

har besökt evenemanget på Landskrona.com
Boenden närmast Albins folkhögskola natten mellan 18 och 19 Oktober.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Albins folkhögskola). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Kvinna I Landskrona, Albins folkhögskola

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober