• Evenemang idag
Fredag
31
Mars 2017
Landskrona stadsbibliotek Landskrona

Leona Frantzich

Leona Frantzich, låtskrivare och producent, vars musik rör sig i gränslandet mellan folkmusik och jazz, tilldelades Landskrona kulturstipendium 2016 med motiveringen:

"Lovisa tror på sig själv och musikens kraft, vare sig det handlar om det egna musicerandet, den egna gruppen, andra kulturers musik eller att dela med sig av sina kunskaper. Ett exempel är att hon ska hålla en kurs i svensk folkmusik i Chile. Med gedigen utbildning bakom sig i fiol och sång vidareutbildar hon sig till musikproducent för att även ge andra möjlighet att utveckla sin musik"


Fredagen den 31 mars kl.19.00 kommer Leona Frantzich till biblioteket för en spel- och danskväll. I slutet av kvällen kan du lära dig att dansa slängpolska tillsammans med Liv Hellström Olsson som är folkdanspedagog utbildad på danshögskolan i Stockholm. Kom och prova hur folkmusik känns i kroppen!


Arr: Biblioteket.

I siffror

19 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

192 st

har besökt evenemanget på Landskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Landskrona stadsbibliotek). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget.  Leona Frantzich, Landskrona stadsbibliotek

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November