• Evenemang idag
Lördag
1
April 2017
Landskrona Idrottshall Landskrona

Familjeföreställning: Lilla Stora Livet

LILLA STORA LIVET
kl. 14.00 samt kl. 16.30
Endast 80 platser per föreställning och 60kr/biljett!


Vårens sista familjelördag gästar Landskrona Idrottshall 1 april med föreställningen "Lilla stora livet". En minimusikal som med sin scenografi, skådespeleri och upplägg lovar att förtrolla sin publik! För alla från 6 år och uppåt.

Skriven av författarna Lotta Ohlsson och Ulf Nilsson, musiken är komponerad av Frida Hyvönen och för regin står Olle Törnqvist.

En föreställning om det lilla och det stora – det lilla stora livet. Ju mer man lär sig desto större blir världen. Så länge man lär sig lever man. Nyfikenhet gör livet meningsfullt. Och döden får hålla sig borta.
Mormor har åkt till sjukhus med ambulans och Malte, 7 år, får sova vidare hos mormors gamla väninna Ponti. Det är en orolig natt och de talar om döden. Men mest om livet. Om kattens morrhår, flugans fantastiska hjärna och spindelns sinnrika nät. Om tusen blommor på gräsmattan och tusen stjärnor på himlen. Om det lilla och det stora - det lilla stora livet. Ju mer man lär sig, desto större blir världen. Så länge man lär sig lever man. Nyfikenhet gör livet meningsfullt. Och döden får hålla sig borta.
Scenografin kommer att bli som att kliva in i gamla kvinnan Pontis lägenhet, där det finns en massa gamla saker och prylar och kanske katter…
En nyskriven musikteaterföreställning med 3 sångare och musiker och 2 skådespelare på scen.

Manus av Lotta Olsson (som bla skrivit Konstiga djur, och böckerna om Morris) och Ulf Nilsson (som bla skrivit Lilla syster Kanin, och Adjö, herr Muffin).
Regi: Olle Törnqvist (tidigare regisserat bla Får i stövlar, Förödelsebarnet mfl.)
Musik: Frida Hyvönen (prisad artist)

Besöksadress: Karlslundsvägen 10, 261 42 Landskrona

För barn och vuxna från 6 år
Längd 45 min

Dörrarna öppnar kl. 13.30 samt 16.00
Biljetter: 60 kr

I siffror

196 st

har besökt evenemanget på Landskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Landskrona Idrottshall). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Familjeföreställning: Lilla Stora Livet, Landskrona Idrottshall

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari