• Evenemang idag
Tisdag
7
Februari 2017
Kulturskolan i Landskrona Landskrona

Doc Lounge

Doc Lounge Live – nu i Landskrona!
Nästa vecka startar årets säsong av detta unika livesändningskoncept av dokumentärfilmer. Och i år kan även Landskronapubliken ta del av Doc Lounge Live, på Kulturskolan i Landskrona, Nygatan 6.


Årets första Doc Lounge Live presenterar filmen The Promise. En historia om hur långt man kan gå för kärleken. Ta del av en helkväll med en exklusiv livesändning som gästas av filmens regissör Karin Steinberger. Direkt från Doc Lounge i Malmö. Under evenemanget kan publiken i Landskrona också delta i kvällen via SMS och sociala medier.

Doc Lounge I Landskrona arrangeras av Kulturskolan och ABF.

Biljettpris: 80 kr.
Studenter och pensionärer: 60 kr.

Körschema 7:e februari (obs cirkatider!)
18:15 Biljettkassan öppnar
18:30 Insläpp
18:40 Sändningen startar
18:45 Förstudio med intervjuer
19:00 Filmvisning
21:00 Samtalet börjar
21:30 Tack för i kväll!

Om filmen
The Promise
Derek och Nancy Haysom hittas brutalt mördade i sitt hus i Lynchburg , Virginia, den 30 mars 1985. Misstankarna riktas mot dottern Elizabeth och hennes pojkvän Jens Soring. De flyr till Europa, men fångas och utlämnas till USA. Elizabeth döms till 90 års fängelse för uppvigling till mord, Jens Soring till två livstidsstraff.

Karin Steinberger, Marcus Vetter och deras team tillbringade över tre år med att undersöka fallet som fick världsomfattande ryktbarhet. De avslöjade nya bevis, inklusive det faktum att ingen av blodproverna som hittades vid brottsplatsen tillhörde Jens Soring. En kontroversiell dokumentär om en stor kärlek och kanske en stor orättvisa och ett amerikansk rättssystem som snurrade utom kontroll.

Välkomna!

Mer nöjen på Kulturskolan i Landskrona
Onsdag 22 November 2017
I siffror

146 st

har besökt evenemanget på Landskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturskolan i Landskrona). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Doc Lounge, Kulturskolan i Landskrona

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November