• Evenemang idag
Torsdag
23
Mars 2017
Landskrona Teater Landskrona

Stå Upp: Anders Jansson & Carl Stanley

Oslipat presenterar ännu en kväll med några av Sveriges absolut bästa komiker.

Anders Johansson är känd för att göra varm och fiffig humor. Han har en utstrålning som är befriande tryggt ödmjuk i en tid som verkar lida av komplex och självhävdelsebehov. Det är inte konstigt att Anders fick äran att ikläda sig den svenska folksjälens paradroll Stig Helmer Olsson i musikalen Sällskapsresan.

Carl Stanley har kommit som ett ungt stjärnskott och på mycket kort tid landade han en plats i Parlamentet i TV4. Det är fel att kalla Carl för ett framtidslöfte, för Carl är redan här! Allra bäst är han på standupscenen där han med perfekt igenkänningshumor bryter ny mark inom svensk humor.

Simon Svensson har länge varit en skarp satiriker, men de senaste åren har han nått nya höjder. Han har en humorhjärna som definierar verkligheten på ett sätt som får oss att se den med nya ögon. Alltid roligt och energifyllt.

Kvällens rookie: Angelica Cisalli
Konferencier: Marcus Johansson

Dörrarna öppnar kl. 19
Biljetter 150kr, student 110 kr

I siffror

15 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

181 st

har besökt evenemanget på Landskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Landskrona Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Stå Upp: Anders Jansson & Carl Stanley, Landskrona Teater

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November