• Evenemang idag
Tisdag
31
Januari 2017
Landskrona stadsbibliotek Landskrona

Therese Uddenfeldt: Gratislunchen

Tisdagen den 31 januari kl 19.00 kommer Therese Uddenfeldt till Landskrona stadsbibliotek för att prata om sin senaste bok Gratislunchen - eller varför det är så svårt att förstå att allt har ett slut.

Gratislunchen handlar om de senaste århundrandena då vi har kunnat avnjuta historiens största gratislunch. Det fossila bränslet har gett oss en frihet som människan tidigare bara kunnat drömma om. Men oljereserverna minskar utan möjlighet till påfyllning, samtidigt som vårt beroende av de sinande resurserna bara ökar.

Therese Uddenfeldt, född 1975, är journalist med en bakgrund på SR:s och SVT:s kulturredaktion. Hon bor sedan ett par år i Skåne.

I siffror

144 st

har besökt evenemanget på Landskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Landskrona stadsbibliotek). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Therese Uddenfeldt: Gratislunchen, Landskrona stadsbibliotek

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November