• Evenemang idag
Söndag
27
November 2016
Landskrona museum Landskrona

Julstök

Berättarstuga, musik och julpyssel – välkomna till Landskrona museums traditionsenliga julstök!

I år har julstöket det spännande temat sagor och säger. Ta del av historier om julen, tomten, och andra väsen som hör julen till i den mysiga berättarstugan. Det kommer även att finnas möjlighet att bekanta sig med karaktären Goe-nissen från boken Goe-nissen, en äkta skånsk saga under eftermiddagen.

Vid museets många pysselstationer kan du göra tomtar, snögubbar eller julbockar och i café Nell Walden bjuds det på stämningsfull musik av olika slag. Missa inte ett besök till butiken på tredje våningen som öppnar upp för karamellförsäljning under julstöket! Runt om i huset visas små mini-utställningar som berättar om sagor, sägner, seder och traditioner som hör julen till, och i den vackra 1700-talsutställningen kan du lära dig mer om julens kryddor och deras magiska inverkan på folk och fä. Det arrangeras även ett klurigt föremåls-quiz med annorlunda, roliga och inte helt självklara föremål ur museets samlingar under dagen.

Välkomna till en eftermiddag med mys och magi för stora som små!

I siffror

121 st

har besökt evenemanget på Landskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Landskrona museum). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Julstök, Landskrona museum

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Augusti