• Evenemang idag
Söndag
27
November 2016
Landskrona museum Landskrona

Julstök

Berättarstuga, musik och julpyssel – välkomna till Landskrona museums traditionsenliga julstök!

I år har julstöket det spännande temat sagor och säger. Ta del av historier om julen, tomten, och andra väsen som hör julen till i den mysiga berättarstugan. Det kommer även att finnas möjlighet att bekanta sig med karaktären Goe-nissen från boken Goe-nissen, en äkta skånsk saga under eftermiddagen.

Vid museets många pysselstationer kan du göra tomtar, snögubbar eller julbockar och i café Nell Walden bjuds det på stämningsfull musik av olika slag. Missa inte ett besök till butiken på tredje våningen som öppnar upp för karamellförsäljning under julstöket! Runt om i huset visas små mini-utställningar som berättar om sagor, sägner, seder och traditioner som hör julen till, och i den vackra 1700-talsutställningen kan du lära dig mer om julens kryddor och deras magiska inverkan på folk och fä. Det arrangeras även ett klurigt föremåls-quiz med annorlunda, roliga och inte helt självklara föremål ur museets samlingar under dagen.

Välkomna till en eftermiddag med mys och magi för stora som små!

Mer nöjen på Landskrona museum
Lördag 25 November 2017
I siffror

172 st

har besökt evenemanget på Landskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Landskrona museum). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Julstök, Landskrona museum

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November