• Evenemang idag
Torsdag
10
November 2016
Landskrona Teater Landskrona

Jesper Rönndahl: Oslipat

Oslipat presenterar stolt en stor festlig avslutning med en av Sveriges största komiker!

Jesper Rönndahl har under de senaste åren slagit igenom ordentligt och blivit en av landets mest älskade komiker. Att han råkar vara tvåfaldig mästare i På Spåret är förstås imponerande. Men hans stora bidrag till svenskt kulturliv är hans humorgärning. Han hittar alltid de mest tankeutmanande infallsvinklarna på intressanta och udda ämnen, och framför sina idéer med en charm som får Shirley Temple att framstå som stel.

Tomas Högblom är komikernas komiker, som också alltid vinner publikens kärlek. Han har en fullkomligt unik komik som ger röst åt alla som är resignerade inför livet. Hans stil är både vardagsnära och fantasifull.

Elin Almén är en komiker som gör humor med en lätt surrealistisk ton, fast på ett glatt manér som gör det hela till en annorlunda upplevelse.

Konferencier: Marcus Johansson

Biljetter: 250 kr, student 210 kr.
Dörrarna öppnar kl. 19.

I siffror

85 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

228 st

har besökt evenemanget på Landskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Landskrona Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Jesper Rönndahl: Oslipat, Landskrona Teater

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November