• Evenemang idag
19-28
Aug 2016
ÖV-Huset, Ödmanssonsgatan 12, Landskrona Landskrona

Det Är Allt

Arton nyutexaminerade konstnärer från Akademin Valands kandidatprogram i fotografi 2016 ställer ut Det är allt på Landskrona Fotofestival.

Genom en mängd olika medier och uttryck utforskar de upplevda verkligheter och fiktioner med verk som har sin källa i tre års djupgående studier inom fotografi och dess premisser. Verken har flera olika beröringspunkter; allt från vardagen, dimensioner av förbrukad tid, till fotografiets otillräcklighet och begränsningar.

Det är genom sin mångfald av olika medier så som film, video, fotografi, och installation som gör att utställningen visar på den komplexitet som finns i både konstens och människans natur; en natur som avgränsar och är bristfällig men kan innefatta allt på en och samma gång. När det i det komplexa kan det vara svårt att urskilja en röd tråd gör det gemensamma i användandet av den fotografiska blicken utställningen till ett unikt stickprov av de strömningar som går inom en ny generation av konstnärer och fotografer.

Konstnärer:
Matilda Björk, Øistein Dahle Sæthren, Petter Dahlström Persson, Martin Eltermann, Julia Granberg, Nini Hansen, Mattias Hofvendahl, Inga Linn Härdelin, Stephanie Johansson, Claudia Kent, Kine Kristoffersen, Saana Kotila, Camilla Melin, Matilda Nordenström, Emil Palmsköld, Johan Rindom, Pia Räty, och Sarah Tjäder.

Fredag 19. aug.

10.00 Utställningen öppnar i ÖV-Huset
12.00 Vin och mingel
13.00 Utställningen invigs av Lasse Lindkvist och Anna Strand, lektorer vid Akademin Valand och Pelle Kronestedt, enhetschef för det konstnärliga programmet i fotografi vid Akademin Valand.
23.00 Utställningen stänger för dagen

Utställningens övriga öppettider är:
Lördag 20. aug kl. 10-22
Söndag 21 aug kl. 10-18
Resterande dagar kl. 12-18

I siffror

36 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

273 st

har besökt evenemanget på Landskrona.com

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November