• Evenemang idag
Lördag
17
September 2016
Landskrona

Swingersfest

Lustkammaren bjuder in till fest på en för ändamålet lämplig klubb i Landskrona. Alla som kommer måste ha en ifylld profil med både bild, översiktsbild och text!
Natuligtvis behöver era bilder inte visa ansikte eller kön men något som i alla fall ger betraktaren en idé om vad de kan förvänta sig.

Insläpp mellan kl 20 och 21, därefter stänger och låser vi dörren. Kl 21 håller vi en presentation av alla deltagande i vanlig ordning, och därefter är det upp till er själva att göra kvällen så bra och rolig den kan bli.

Klubben har flera lekrum av olika slag med sängar, madrasser samt BDSM-möjligheter för de som så önskar. Naturligtvis finns det flera toaletter och duschar. Bilder från lokalen kommer att läggas ut här inom kort.
Parkeringsplatser finns i relativt nära anslutning till lokalen, det går även att ta sig dit kommunalt.
Långväga gäster kan sova över, men det måste meddelas i förväg och sängkläder måste medtagas (även madrasser om det blir många som vill sova där). Meddela också om ni vill äta frukost mot självkostnadspris.


Det finns försäljning av alkoholhaltig och alkoholfri dryck samt toast, korv och annan lättare mat. Lustkammaren bjuder på snacks mm.

Pris för kvällen är 180:-/person och betalas senast 27 augusti.
Vänligen uppge nicknamn vid inbetalningen och vad betalningen avser.

Vi är några stycken som tänkte samlas på restaurang och äta före. Skriv i eventet om ni vill hänga med och äta så vi vet hur många vi ska boka bord till. Vi vet ännu inte var det blir, det kommer att meddelas längre fram.

Välkomna!

Adress samt hur man ska betala meddelas endast på www.lustkammaren.se till dem som skapat profil där.

I siffror

219 st

har besökt evenemanget på Landskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Landskrona). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Swingersfest, Landskrona

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November