• Evenemang idag
Fredag
2
December 2016
Landskrona Teater Landskrona

FRÄMLING

Manus Gertrud Larsson och regi Alexander Öberg.
I rollen som Bert Karlsson ser vi Anna-Lena Efverman.

Vikingarna guidar publiken genom denna galet roliga, och samtidigt genomträngande, tillbakablick på Bert Karlssons liv och visioner – från Carola-tiden via Sommarland till nutid och Berts senaste projekt, att bygga ett eget ”Asyl-IKEA”. I dag är han den entreprenör som driver flest flyktingboenden i Sverige och har gått från att vara dansbandskung och schlagerkung till asylkung.
Mycket sång och musik utlovas: en kavalkad av Berts sångpärlor förgyller dramat som startar med att Bert Karlsson just är i färd med att dra i gång ett nytt asylboende på en camping, men i stället hamnar han i föreställningen Främling. Det bjuds på highlights från 80- och tidigt 90-tal: Carolas vinst i Melodifestivalen, bygget av Skara Sommarland och bildandet av partiet Ny Demokrati, som tog sig in i riksdagen med rekordfart. Bert möter både vänner och fiender från det förflutna.
Föreställningens längd: ca 2 timmar 10 min. (inkl. paus)

Boka på Tickster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Landskrona Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. FRÄMLING, Landskrona Teater

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari