• Evenemang idag
Lördag
2
Juli 2016
Citadellet i Landskrona Landskrona

Jill Johnson & Niklas Strömstedt

Jill Johnson och Niklas Strömstedt till Citadellet i sommar

I sommar bjuder Jill Johnson och Niklas Strömstedt in till sommarens mysigaste kväll med picknickkonsert intill fantastiska Citadellet i Landskrona. Konsertkvällen äger rum lördagen den 2 juli och biljetterna släpps 19 december klockan 10.00.


Jill Johnson

Genom åren har det blivit 20 album signerade Jill Johnson. Det senaste kom så sent som i oktober i år. Utöver plattor har Jill gjort en mängd turnéer och krogshower och även vunnit en grammis.

När man pratar om Jill nämns hon oftast som Sveriges country-drottning. Men Jills musikaliska bakgrund är bred. Hon har utforskat både pop, schlager och country.
Mest känd blev nog ändå Jill när hon i början av 2014 bjöd in sex svenska artister till sin Veranda i Nashville. En programserie som belönades med "Årets realityprogram” och "Årets program”. Jill fick dessutom priset "Årets kvinnliga programledare”.

- Vi har försökt få till en sommarkonsert i Citadellet tillsammans med Enduo under ett antal år, berättar Robin Åkerman. Vi har gjort konserter med Jill på andra orter tidigare och det har alltid varit en lyrisk publik. Kombinationen av Jill och Niklas känns helt rätt för en av sommarens absoluta höjdpunkter.

Niklas Strömstedt

Niklas har gjort succé i ”Så mycket bättre” och i januari är det premiär för Niklas Strömstedts krogshow ”Storhetsvansinne” på Hamburger Börs i Stockholm.
Till sommaren ger sig Niklas sedan ut på en sommarturné där stora delar av materialet från krogshowen finns med. Niklas kommer att summera 35 år som musiker och artist. Sommarkonserterna kommer att bli en kavalkad av hits. Bland Strömstedts största finns bland annat ”Sista morgonen”, ”Förlorad igen”, ”Om” och ”Oslagbara”.
Under 90-talet var Niklas en tredjedel av supergruppen ”GES" tillsammans med Orup och Anders Glenmark. Ingen som var vuxen 1994 har väl glömt monsterhiten ”När vi gräver guld”.

Niklas har tilldelats en rad utmärkelser, bland annat Povel Ramels ”Karamelodiktstipendium” och arbetat inom TV som programledare för bland annat "Tack för musiken”.

PRAKTISK INFORMATION

ENTRÉBILJETTER (inklusive serviceavgift)
Ordinarie biljett 495:-
Ungdomsbiljetter 13-17 år 250:-
Barnbiljett 0-12 år fri entré i målsmans sällskap.

OBS: Barn 0-12 år måste bära hörselkåpor under hela vistelsen på konsertområdet.

ÅLDERSGRÄNS
Åldersgräns 18 år. Medföljande barn och ungdomar, endast i målsmans sällskap.

TIDER
Entrén öppnar: 17:00
På scen från: 18.00
Spelschema släpps senare. Följ oss på Facebook eller via paraplyproduktion.seför senaste nytt.

MAT OCH DRYCK
Konsertområdet kommer att erbjuda mat och dryck samt servering av öl, vin, cider, lättdrycker mm. Det går bra att ta med egen picknickkorg. Dryck får dock ej medföras in på området. Glasflaskor, burkar, termosar, grillar och föremål som kan skada andra är förbjudna. Endast plastbestick får föras med in på området.

PARAPLYER & FARLIGA FÖREMÅL
Paraplyer och farliga föremål som kan skada andra får ej föras med in på konsertområdet. Arrangören ansvarar inte för föremål som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.

HUSDJUR
Husdjuren mår bäst av att stanna hemma och får inte vistas på konsertområdet.

RULLSTOLAR
Medföljande ledsagare går in gratis på ordinarie entrébiljett.
Ramper för rullstolar kan inte garanteras på området.

Konserten arrangeras av Paraply produktion i samarbete med Enduo.

Boka på Tickster
I siffror

356 st

har besökt evenemanget på Landskrona.com
Boenden närmast Citadellet i Landskrona natten mellan 14 och 15 December.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Citadellet i Landskrona). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Jill Johnson & Niklas Strömstedt, Citadellet i Landskrona

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December