• Evenemang idag
Torsdag
17
September 2015
Landskrona Teater Landskrona

Oslipat Säsongspremiär med Anders Johansson m fl

Ståuppklubben Oslipat har sedan 2006 varit en stark pelare i nsvensk standup som värnat om originell och annorlunda humor. I höst gör klubben tre gästföreställningar på Landskrona teater.

På premiären serveras en fin blandning mellan söt, salt och bitvis syrlig humor.

Anders Johansson är Sveriges mest älskade östgöte. Han blev känd för svenska folket som ena halvan av duon Anders & Måns. På scen demonstrerar han stor humor med sina fiffiga infallsvinklar på allt som kan beskrivas med ett substantiv.


Martin Soneby är mannen som dominerat svenska twitter under ett par år. Han hörs i podcasten Alla Mina Kamrater och stårbakom anti-tv-priset Skämskudden. Hans stil är tillbakalutad och väldigt innovativ.

Emma Hansson Löfgren är Malmökomiker med en bakgrund som improvskådis och sketchkomiker, bland annat i Centralskolan på SVT play och Haggan och Ludret i Robins. Emma gör avslappnad humor med hög skrattfaktor.

Konferencier: Fritte Fritzson

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Landskrona Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Oslipat Säsongspremiär med Anders Johansson m fl, Landskrona Teater

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari