• Evenemang idag
Tisdag
15
September 2015
Landskrona stadsbibliotek Landskrona

Författarbesök: Kristina Sandberg

Tisdagen den 15 september kl. 19.00 har du möjlighet att träffa den Augustprisvinnande författaren Kristina Sandberg på Landskrona Stadsbibliotek.

Förpoeter denna kväll är Maja Strömberg och Karin Paul från Albins Folkhögskola som läser egenskriven poesi.

Kristina Sandberg belönades med Augustpriset 2014 för sin roman Liv till varje pris, som är den avslutande delen i trilogin om Maj. Juryns motivering löd: "Vissa livsresor förblir osynliga. Romanen Liv till varje pris är sista delen i en trilogi där varje del utgör ett eget helt. Med sitt epos om hemmafrun Maj visar Kristina Sandberg att inom en örnsköldsviksvånings väggar kan rymmas en hel odyssé. Med distans och empati skildras ett skört och sårigt familjeliv i välfärdsstaten. Noggrant registreras matoset, tvättångorna, havsbrisens farliga sälta. Vi står bredvid Maj i köket med livets stora frågor och vad kan hon hitta på åt dem till middag?"

Arr. Landskrona stadsbibliotek

I siffror

15 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

210 st

har besökt evenemanget på Landskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Landskrona stadsbibliotek). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Författarbesök: Kristina Sandberg, Landskrona stadsbibliotek

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari