• Evenemang idag
Lördag
16
April 2016
Landskrona Teater Landskrona

Familjelördag

Familjelördag på teatern – pyssel, pannkakor och teater!

På Familjelördag på teatern kan du pyssla och fika pannkakor i teaterrestaurangen och därefter se teaterföreställning i salongen. Vi bjuder alla barn som ska se föreställningen på pannkakor, dricka och pyssel (vid uppvisande av giltig biljett till föreställningen).


Är du Levande?
Familjeföreställning, från 6 år och uppåt. Längd: 40 minuter

Dramatisering av Margery Williams klassiker och succébok ”The Velveteen Rabbit”. Om en tygkanins önskan att bli värdefull och levande för sin unge ägare. En pjäs om att vara levande och älskad.
-Vad är levande? Är det då någonting låter inuti och man har en nyckel på sidan som man kan skruva upp? frågade kaninen.
-Levande har ingenting att göra med hur man är tillverkad. Det är någonting som händer inuti dig. Om ett barn älskar dig, och inte bara leker med dig, men verkligen håller av dig, och du känner likadant, då blir du levande svarade hästen.

Dörrarna öppnar kl. 12, föreställningen börjar kl. 14.

Biljetter: 60 kr, köps via tickster.com eller på teatern en timme innan föreställningen.

För mer information:
tickster.com

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Landskrona Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Familjelördag, Landskrona Teater

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober