• Evenemang idag
Söndag
20
Mars 2016
Landskrona museum Landskrona

Påskstök & Vårkalas

Pyssel, musik och lek i massor – välkommen till Landskrona museums årliga påskstök. Mellan kl. 12-16 söndagen den 20 mars sjuder museet av aktiviteter.

I filmsalen dukas det upp för saft- och bullkalas med roliga lekar för hela familjen och kl. 14.30 bjuds det på skönsång från kören Aquarello i café Nell Walden. I lekutställningen Trädgårdslandet byts vinterskruden mot vårskrud och museets trädgårdsmästare kommer att visa hur man gör vårinspirerat pyssel.

Med anledning av den kommande vårdagjämningen visas en liten miniutställning om traditioner och skrock kring denna dag. Naturligtvis är även Landskrona syförening af 1871 på plats med fantastiskt handarbetslotteri.

Den som är pysselsugen kan tillverka dekorationer i pärlplatta, fina påskkort eller traditionellt Rönnebergaris i Ateljé Nell. Missa inte ryttarlekarna med Landskrona ridklubb på Kasernplan kl. 14.00 - det blir en spännande kamp om titeln ”årets kattakung”!

Varmt välkommen till Landskrona museum!

Mer nöjen på Landskrona museum
Fredag 24 November 2017
I siffror

12 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

295 st

har besökt evenemanget på Landskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Landskrona museum). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Påskstök & Vårkalas, Landskrona museum

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November