• Evenemang idag
Lördag
20
Februari 2016
Landskrona Teater Landskrona

Teater: Edward Tulanes Fantastiska Resa

Edward Tulanes fantastiska resa, från 7 år och uppåt.

Edward som är en bortskämd och uttråkad porslinskanin lever en skyddad tillvaro i en fin barnkammare och älskas innerligt av den 10-åriga Abilene. Men själv vet han inte vad kärlek är. Han är för självupptagen för att ens tänka på saken. Tills den dagen då han faller överbord från en stor båt och hamnar i dyn på havets botten. Det blir början på hans livs resa. En resa fylld av nya erfarenheter och nya förunderliga känslor som sorg, hopplöshet och glädje. Och kärlek.

Gradvis börjar Edward att lyssna till andra människor och upptäcker så småningom att han har ett eget litet hjärta som bultar därinne i porslinskroppen.
Berättelsen om Edwards resa spelas med direkt tilltal, fyllt av både humor och allvar och med hjälp av masker, dockor, film och animerade objekt.
Produktionen är ett samarbete mellan Thales Teater och den franska gruppen Collectif Masque.

Biljetter till föreställningen köps via www.tickster.com eller på plats innan föreställningen. Biljettpris: 60 kr/person
Föreställningen startar klockan 14.00

Denna ”Familjelördag på teatern” bjuder vi alla barn som ska se föreställningen på pannkakor och dricka (vid uppvisande av giltig biljett till föreställningen).

Under våren kommer det vara ytterligare två Familjelördagar med teaterföreställning i salongen, pannkakor och roliga aktiviteter innan föreställningen på teatercaféet, öppet för alla från klockan 12.00 fram till föreställningsstart kl.14.00!

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Landskrona Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Teater: Edward Tulanes Fantastiska Resa, Landskrona Teater

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November