• Evenemang idag
Fredag
18
December 2015
OLearys Landskrona Landskrona

Stödkonsert

I år så står glasburen i Linköping och där sänder Kodjo, Linnea & Gina live radio & tv dygnet runt från 13-19 dec. Över 100miljoner människor uppskattas ha tvingats på flykt pga klimatförndringar och naturkatastrofer till följd, de senaste fem åren.

Därför är årets insamlings tema "Ingen Ska Behöva Fly Undan Klimatet!"

Ökända skapar en Stödkonsert kväll till förmån för Musikhjälpen på och i samarbete med O´Learys Fredag 18/12 Kl 19-03, med härlig live musik och hygge där hela entrén på 100kr går till Musikhjälpen och O´Learys är såklart med och skänker precis som alla som uppträder!

Spelschema för Stödkonsert kvällen 18/12 på O´Learys i Landskrona

19:30 RM DUO https://www.facebook.com/rmduo/?fref=ts

21:30 Stereosouls https://www.facebook.com/stereosoulsmusic/?fref=ts

23:00 Institutionen https://www.facebook.com/institutionen/?fref=ts

00:30 Dödens Kaga https://www.facebook.com/dodenskaga/?fref=ts


Entre 100kr till Musikhjälpen eller så mycket som du vill skänka


LA 261 Musikhjälparna är Landskronas initiativ till Musikhjälpen skapat av Ökända Festivalen.
Ni kommer se oss ute på stan med bössor under hela Musikhjälpen veckan och Ökända Festivalen som initiativtagare skapar i samarbete med Event Koordinator linjen, Landskrona stad, Sensus och Sektionen Fritid en Stödgala på Landskronas TeaterCafé Lördag 12/12 kl 10-16.
På Stödgalan blir det massa fantastisk live musik, lotterier, pant insamling, ansiktsmålning, soppa och fika försäljning där alla pengar går oavkortat till Musikhjälpen!

Vill du stötta Musikhjälpen så är det bara åh komma till våra arrangemang och njut, ät, drick, köp lotter och skänk det du vill och kan.
Vill ni vara med och hjälpa oss att samla in pengar under veckan eller kanske baka något vi kan sälja på stödgalan, samla in pant eller har egna idéer så är allt välkommet och ni kontaktar oss på Facebook eller maila till info@okanda.nu .

Har ni ett företag och funderar på att skänka till Musikhjälpen eller att bedriva insamling på arbetsplatsen, skolan eller i föreningen så välkomnar vi er att skänka genom Landskronas initiativ LA 261 Musikhjälparna och då får ni även uppmärksamhet lokalt på Stödgalan den 12/12 och här på vår hemsida samt LA 261 Musikhjälparna på facebook, för ert engagemang.

Ni kan närsom helst delta i Landskronas insamling till Musikhjälpen genom att använda den Digitala Insamlingsbössan som finns på Musikhjälpens hemsida (länk nedan) där vårt initiativ finns registrerat som La 261 musikhjälparna.

Tillsammans Räddar Vi Liv!!!

Spelschema för Stödgalan 12/12 på Landskronas Teatercafé:
10:30 Sander & Gander

11:30 Trinity

12:15 Annette Lindwall

13:00 Kalle Eskilsson

13:30 Verse II

14:15 Dansshow

14:45 Wannergren

15:00 Dansshow

I siffror

46 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

294 st

har besökt evenemanget på Landskrona.com
Boenden närmast OLearys Landskrona natten mellan 12 och 13 December.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(OLearys Landskrona). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Stödkonsert, OLearys Landskrona

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December