• Evenemang idag
Söndag
29
November 2015
Landskrona museum Landskrona

Julstök

Julstök med tema RETRO på Landskrona museum.

Mellan kl. 13-18 söndagen den 29 november sjuder museet av roliga julaktiviteter.


Lär dig stöpa ljus på gammaldags vis med Rönneberga Härads hembygdsförening och pyssla fram granar, julkort och garntomtar i Ateljé Nell.

I café Nell Walden kan du njuta av en retroinspirerad fika till skönsång och mysiga jullåtar från bandet RM Duo och museets trädgårdsmästare kommer under dagen att visa hur en kan skapa fantastiska kreationer med vad naturen erbjuder i juletid.

Under dagen är det även försäljning av allt från tredimensionella julkort och hantverk till handstöpta ljus och Landskrona syförening af 1872 bjuder på sedvanligt handarbetslotteri.

Välkomna till en rolig dag för stora som små. Håll utkik efter julbocken som är på besök dagen till ära och smyger omkring i museets alla gömslen och vrår. Han är en riktig upptågsmakare!

Varmt välkomna till julstök på Landskrona museum!

I siffror

25 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

216 st

har besökt evenemanget på Landskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Landskrona museum). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Julstök, Landskrona museum

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December